درمان زخم‌های عمیق با پرینت سه‌بعدی پوست

چرا باید برای کسب و کار خود یک سایت داشته باشیم؟

چرا باید برای کسب و کار خود یک سایت داشته باشیم؟

نزدیک به ۳۰ سال از ساخت اولین سایت در اینترنت میگذرد، سایتی که در آن زمان در کل جهان فقط ۲۳ نفر بازدید‌کننده داشت اما حال اینترنت به یک دنیای پهناور تبدیل شده و فقط در کشور ایران نزدیک به ۵۰ میلیون کاربر دارد. سرعت پیشرفت تکنولوژی اینترنت در دهه اخیر به قدری زیاد بوده...

سئو چیست ؟ و چه اهمیتی برای سایت ها دارد؟

سئو چیست ؟ و چه اهمیتی برای سایت ها دارد؟

کلمه سئو مخفف شده عبارت search engine optimization و به معنای بهینه سازی موتور جستجو است، در واقع به عملیات‌هایی که برای بهبود رتبه سایت در موتور‌های جستجو انجام می‌شود سئو سایت گفته می شود و به کسی که کار سئو را انجام می‌دهد سئوکار یا متخصص و کارشناس سئو گفته‌می‌شود....

توضیحاتی در مورد ساعت زیستی بدن

توضیحاتی در مورد ساعت زیستی بدن

پژوهش های جدیدی در رابطه با ساعت زیستی بدن موجودات زنده انجام شده است.ساعت زیستی نوعی چرخه طبیعی است که در بدن تمامی موجودات زنده بوجود آمده است و گهواره ی زندگی ما، با آهنگی یکنواخت در حال حرکت است که این همان ساعت زیستی بدن است که باعث می شود بدن ما با پدیده های مختلف طبیعی هم آهنگ شود .

ویژگی های یک هاست خوب

ویژگی های یک هاست خوب

امروزه با توجه به نیاز روز افزون کاربران اینترنت به خدمات هاست و دامنه برای راه اندازی وب سایت (شخصی ، شرکتی ، اداری و …) انتخاب یک هاست(میزبان) خوب نیز تبدیل به یکی از دغدغه های اصلی این کاربران شده است. در ادامه به بررسی و تحلیل ویژگی های هاست خوب می پردازیم.

تفاوت سایت استاتیک با داینامیک در چیست؟

تفاوت سایت استاتیک با داینامیک در چیست؟

اصولا سایتهای ایستا یا استاتیک، سایتهایی هستند که ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود. اینگونه وب سایتها معمولا تنها جهت معرفی کاربرد دارند. عملیات به روز رسانی محتوای سایت به ندرت صورت می پذیرد و نیازی به ارائه خدمات به هر شکل به صورت آنلاین در اینگونه سایتها دیده نشده است. مسلما هزینه های طراحی سایت و همچنین نگهداری و به روزآوری اینگونه سایتها کمتر بوده و بطور کلی برای هر شخص، شرکت و یا سازمان کوچک کاربرد خواهد داشت.
در مقابل سایتهای پویا نیاز شدید به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا داشته و بنا به نیازمندی و کاربرد سایت، طراحی و توسعه می یابند. هزینه های طراحی سایت داینامیک و نگهداری اینگونه وب سایتها غالبا زیاد بوده و بدون در نظر گرفتن توجیه مالی، ایجاد چنین سایتهایی منطقی به نظر نمی رسد.

محققان یک پرینتر سه‌بعدی قابل حمل ساخته‌اند که می‌تواند لایه‌هایی بسیار باریک از پوست و بافت را روی بدن پرینت کند تا به درمان زخم‌های عمیق، کمک کند. این پرینتر سه‌بعدی جدید توسط محققان دانشگاه تورونتو طراحی و ساخته شده است. طبق ادعای این محققان، پرینتر سه بعدی ساخته‌ی آن‌ها اولین پرینتر دنیاست که می‌تواند بافت زنده پرینت کند؛ نکته‌ی جالب این جاست که عمل پرینت کردن زیر دو دقیقه تمام می‌شود.

دستگاه جدید ساخته شده، کمتر از یک کیلوگرم وزن دارد و به سادگی هم می‌توان از آن استفاده کرد.

نتایج تحقیقات این پژوهشگران در نشریه‌ی Lab on a Chip منتشر شده است؛ این نتایج از تلاش آن‌ها برای کمک کردن به بیماران سوختگی با دستگاه جدیدشان می‌گوید. با این حال، افرادی که از زخم‌های عمیق پوستی هم رنج می‌برند، می‌توانند از پرینتر جدید استفاده کنند.

زخم‌هایی که هر سه لایه‌ی پوست یعنی اپیدرمی، درمی و هیپودرمی را تحت تاثیر قرار داده‌اند، برای پوشش نیازمند اهدای پوست هستند؛ موضوعی که همیشه هم در دسترس نیست.

پرینتر سه بعدی پوست

دکتر «اکسل گونتر» (Axel Guenther)، پژوهشگر ارشد این پروژه، درباره‌ی پرینترهای سه بعدی فعلی گفته است: «پرینترهای زیستی امروزی، بسیار بزرگ هستند، سرعت پایینی دارند و هم‌چنین گران‌قیمت هستند.»

در حالی که دستگاه جدید ساخته شده، کمتر از یک کیلوگرم وزن دارد و به سادگی هم می‌توان از آن استفاده کرد.

پرینتر ساخته شده شبیه به یک ابزار چسب است، ولی به جای چسب،‌ بافت تولید می‌کند. بافت تولید شده نوارهایی از جنس پروتئین‌های کولاژن و فیبرین هستند؛ پروتیئن‌هایی که در درمان زخم نقش ایفا می‌کنند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

Pin It on Pinterest